Informatiebord
27/04/2013 - U17 kampioen

Op de laatste speeldag van de competitie speelden onze U17 kampioen op het A-terrein tegen Baasrode. Eerder kroonden ook onze U13 zich tot kampioen in hun reeks. Proficiat!

25/04/2013 - Duiveltjesdag was superleuk!

Twintig kindjes uit Lebbeke, Dendermonde en Opwijk kwamen langs op onze eerste Duiveltjesdag! Voor de meesten onder hen was het een eerste stap op een echt voetbalveld, maar op het springkasteel bleek iedereen heel bedreven! De deelnemers kregen ook een ijsje en nadien een aandenken aan deze mooie dag. Hopelijk kunnen we een aantal van hen volgend seizoen begroeten op de eerste training op woensdag 7 augustus. Trainers Stef, Hugues en Jari hebben in ieder geval al wel wat talent ontdekt :)

21/04/2013 - Voetbalvakantie in Bladel (NL)

Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 juli wordt er een Voetbalvakantie georganiseerd voor spelers tussen 7 en 13 jaar. Deze zomer belooft de voetbalvakantie er nog een schepje bovenop te doen, en je gelooft het pas eens je de locatie, in z'n prachtige omgeving zult gezien hebben omgeven door "groen", met kunstgras, waar we wel enkele van onze trainingen en/of wedstrijden zullen trachten te laten doorgaan Van 1 tot en met 5 juli verblijven we, net over de Nederlandse grens, vlakbij Bladel, op het prachtige landgoed "Ten Vorsel", in de accommodatie "De Vorselse Molen" . Vanaf nu kan je hiervoor inschrijven via dit online inschrijvingsformulier, en dit voor nog steeds voor hetzelfde kleine prijsje (voor dit ALL-in pakket) van 200 euro!!!

Voor meer info kan je natuurlijk nog altijd terecht bij Stef Van
Overstraeten via [email protected] 0477/346.256 - www.voetbalvakantie.tk

14/04/2013 - Foto's Paasstage online

De 19e Paasstage was weer enorm geslaagd te noemen. Het eten was super lekker, waarvoor bedank Danny, Tim en Erwin. De spelers hebben zich geamuseerd en toch ook veel bijgeleerd. De foto's die genomen zijn tijdens de Paasstage zijn ondertussen online gezet. Je vindt ze hier .

11/04/2013 - Jeugdcoordinator onder druk

Tijdens de Paasstage maakte jc onderbouw Marc van de gelegenheid gebruik om alle kleedkamers een ferme poetsbeurt te geven (met de hoge drukreiniger). Zo zijn ze helemaal fris en klaar om de ploegen die te gast zijn op onze jeugdtornooien te ontvangen.

06/04/2013 - Bond hervormt jeugdcompetities (opnieuw)

Omdat de Belgische Voetbalbond de jeugdcompetities opnieuw hervormt blijft de situatie voor onze jeugd dezelfde als dit seizoen. We konden dus deze keer geen checklist invullen om provinciaal voetbal aan te vragen. Dat kan wel in de loop van volgend seizoen. Bij de hervormingen wordt gekeken waar het eerste elftal speelt. Dat wordt in rekening gebracht, zodat vierdeprovincialers het in de toekomst bijvoorbeeld veel moeilijker zullen hebben om met hun jeugd provinciaal te spelen, en eersteprovincialers iets makkelijker. We geloven er dan ook zeer sterk in dat we dan provinciaal zullen kunnen spelen met onze jeugd. Maar volgend seizoen dus nog niet...

30/03/2013 - U13 A Kampioen 2012-2013!

Onze U13 A van trainer Frank Van den Broeck kon zich al uitroepen tot kampioen van hun competitie ! Een dikke proficiat aan gans het team !!

Bezoek de U13 A team-pagina en maak kennis met de ploeg!

28/03/2013 - Duiveltjesdag: inschrijven kan!

Op woensdag 24 april organiseren we een Duiveltjesdag. Er wordt een demotraining gegeven om 15u, gevolgd door een wedstrijdje en een penaltycup. Nadien krijgt iedere deelnemer een lekker ijsje, zelfgemaakt door Adil, de papa van U9-speler Safwane. Inschrijven voor de Duiveltjesdag (kinderen geboren tussen 2004 en 2008) kan hier .

25/03/2013 - Velden sneeuwvrij: trainingen gaan door

De dooi heeft ervoor gezorgd dat onze jeugdvelden al sneeuwvrij, dus de trainingen deze week gaan door zoals normaal.

20/03/2013 - Spectaculaire attracties tijdens de Paasstage

Inschrijven voor de Paasstage van maandag 8 tot vrijdag 12 april is nog steeds mogelijk. Dat kan via via dit formulier en deze ingevuld terug te mailen naar Danny Osselaer op [email protected]. Ondertussen kan er al prijsgegeven worden wat we zoal gaan doen in die week. We trainen vooral op de korte ruimte en er zal een competitie 3 tegen 3, 2 tegen 2 en 1 tegen 1 zijn. Daarnaast gaat iedereen ook zwemmen en is vrijdag FUNDAG! V-formation uit Gent komt twee opblaasbare attracties plaatsen... En dat zijn 'The king of the ring' en een 'Multiboarding'. Amusement gegarandeerd dus!

 

19/03/2013 - Warme kledij

Omdat de koude periode ondanks de tijd van het jaar nog blijft aanhouden vragen de co?rdinatoren vooral aan de ouders van de spelers uit de onderbouw om warme kledij aan te trekken voor de trainingen. Zeker en vast een lange broek en een regenjas horen daar bij. Maar ook voor een muts en handschoenen is het nog niet te warm. En na de training best zo snel mogelijk douchen om de spieren opnieuw goed op te warmen.

14/03/2013 - Lijst tornooien online

De lijst met tornooien waar we met onze jeugdploegen zijn ingeschreven staat online. Zo kunt u als ouder nog eens raadplegen welke data u het beste kunt vrijhouden. Het seizoen zit er voor iedereen op zondag 19 mei. De tornooien staan per ploeg vermeld op hun eigen pagina, aan de rechterkant.

12/03/2013 - Deze week, buiten-trainingen afgelast en vervangen door Indoor-traingen

Om de kinderen toch zoveel mogelijk in beweging te houden zijn er een aantal uren geboekt in verschillende sporthallen. Op donderdagavond is de sporthal van Appels en die van Lebbeke voor ons gereserveerd, op vrijdag die van Grembergen. In samenspraak met de trainers worden de geboekte uren verdeeld, zodanig dat iedere ploeg de kans krijgt om in de zaal te trainen.

16/02/2013 - Paasstage - 22ste keeper -en voetbalstage van 8 t/m 12 april 2013

We nodigen alle jeugd uit voor onze aangepaste voetbaltraining voor zowel keepers als voetballers die zich willen amuseren, bijleren en tevens ook nader kennis willen maken met het voetbal.
Inschrijven kan via
dit formulier en deze ingevuld terug te mailen

naar Danny Osselaer op [email protected]

15/2/2013 - Parking sportcomplex tijdelijk afgesloten

Wij willen er de ouders en bezoekers op wijzen, dat onze parking voor enkele weken ontoegankelijk zal zijn. We voorzien namelijk een volledige heraanleg van de toegang tot de parkeergelegenheid aan het sportcomplex van Rapide Club Lebbeke.